Om du tänkt köpa dockhus eller dockskåp till någon som present eller julklapp så kan det vara smart att köpa de på nätet. Dels sparar du tid på att springa runt och leta efter rätt modell i olika leksaksbutiker men du kommer även få det till ett lägre pris. Det är sådant man kallar för win – win.

Det finns rätt många olika varianter av dockhus att köpa så det kan vara en bra idé att veta vad de verkligen önskar sig. Om du vill överraska så kan du bläddra i butikernas utbud eller bläddra runt på denna sida för inspiration och idéer.

Butiker

Följande butiker säljer dockskåp och dockhus på nätet till bra priser. Tänk på att vissa dockskåp och dockhus kan ligga i olika kategorier i butiken. Så om du letar efter något speciellt som t.ex. Pippi Långstrump eller Bamse så använd butikens sökfunktion.

Stor&Liten
Stor&Liten är den klassiska leksaksaffären som även hittat ut på nätet med ett bra utbud av leksaker. Här hittar du såklart även flera dockskåp och tillbehör till dem. Här hittar du bl.a. de populära dockskåpen från Lundby.
Fri frakt över 400 kr & 90 Dagars öppet köp
Confident Living
Confident Living är en stor svensk e-butik med inriktning på möbler och inredning. De har en stor sektion med barnmöbler och i deras sortiment ingår även en hel del dockhus från Kidkraft.
Fri frakt över 500 kr & Öppet köp