Lundby är en tillverkare av dockskåp och har en historia som sträcker sig långt tillbaka. Under slutet på 1940-talet började de tillverka dockskåp åt svenska barn och har sedan dessa bidragit till den svenska marknaden av dockskåp.

Lundby Småland

lundby-smaland-tre-vaningarDeras klassiska och tidlösa modell Lundby Småland är en väldigt populär modell men väl uttänkt design och en stor mängd dockskåpsmöbler och tillbehör.

Lundby Småland är snyggt hus som finns som tvåplanshus men även med ett treplanshus som då har en extra separat bottenvåning. Smålandsmodellen är ett hus som påminner om en typisk svensk villa med flera rum och allt ifrån kök, vardagsrum, toalett och sovrum hittar du här.

Just Lundby Småland är en av de mest populära modellerna och väggarna är snygg dekorerade och väl förberedda för de möbler som du kan köpa till. Ett roligt tillägg för just Lundby Småland är att du kan köpa till en vinterträdgård utanför som bjuder på en snötäckt tomt vilket utökar lekandet utanför huset.

Lundby Småland är anpassat för att koppla in el och kunna koppla in taklampor och annan belysning i dockhuset.

Lundby Småland finns att köpa hos de butiker vi listar och riktpriserna ligger på ca 1300 – 1500 kr beroende på modell. Det är dock inte omöjligt de säljs billigare hos de butiker vi listar.

Köp online

Lundby Stockholm

lundby-stockholmLundby Stockholm är en en mer dockskåp i samma starka kvalitet som Lundby Småland men istället för en klassisk villa är Lundby Stockholm en modell av en modern lägenhet i centrala Stockholm. Det är ett något mindre dockskåp än villan men bjuder på tre rum, takterrasser och en utdragbar trädgård med pool.

Precis som med Småland så kommer Lundby Stockholm förberedd för att koppla in el som t.ex. taklampor, sängbelysning m.m. Ett trevligt sätt för att få dockhuset att se mer levande ut.

Dockskåpen från Lundby levereras tomma och det är upp till köparen att köpa till de tillbehör som önskas. För sovrummet och köksinredningen finns där belysning. Det finns även ett härligt poolset och mycket annat kul.

Lundby Stockholm är en billigare variant men har ändå ett riktpris på ca 1100 kr. Det är dock inte omöjligt det säljs av butikerna vi listar för 700-800 kr.

Köp online

Lundby tillbehör

Det finns verkligen en stor mängd tillbehör när det kommer till dockskåpen från Lundby. Det är delvis det som gör det roligt och du har allt från möbelgrupper, köksinredning, lampor, inredningsdetaljer och en mängd annat till olika dockor, husdjur och plantor & växtlighet.

Du hittar det mesta du kan tänkas behöva hos de butiker vi listar.