Pippi Långstrump DockhusPippi Långstrump är inte bara en klassiker utan en väldigt populär karaktär för barn än idag. Dockhuset med Villa Villekulla och den medföljande lekplattan är ett perfekt sätt att låta barnet dyka in i Pippis värld och förverkliga sin egen fantasi.

Huset håller en väldigt hög kvalitet och är byggt i trä. Inredningsdetaljerna består av klistermärken och några möbler. Det är tillverkaren Micki som ligger bakom detta dockhus vilket är samma tillverkare som idag driver utvecklingen och tillverkningen av de kända Lundby dockhusen.

Många barn i åldrarna  3-7 år tycker om att leka med Pippi och detta dockhuset är perfekt för det och bidrar med mycket nöje i många timmar där barnen själva eller tillsammans med andra kan utveckla och leka med sin fantasi.

Finns hos butikerna

Gubbar och tillbehör

Gubbarna säljs separat och här har du möjligheten att välja själv vilka gubbar och tillbehör du vill ha till. Här finns det även bra möjligheter att komplettera med gubbar i present och julklapp. Även släktingar kanske kan tänkas köpa och bidra då många set inte kostar mer än 100-150 kronor.

Dessa tillbehör finns hos butikerna vi listar precis som dockhuset själv.

Pippi Långstrump + Tommy & Annika
De mest väsentliga figurerna att köpa till är givet Pippi Långstrump själv och där både Tommy och Annika följer med. Dessa tre kan fungera bra som en start och där man fyller på med fler efterhand.
Lilla Gubben & Herr Nilsson
Två andra centrala karaktärer i Pippi Långstrump är såklart hästen Lilla Gubben och apan Herr Nilsson.
Kling & Klang + Prussiluskan
Kling och Klang har jagat Pippi så många gånger att de såklart måste vara en del av leken och fortsätta med sina uppdrag. Prussiluskan som följer med i samma paket är givetvis inte sen på att hämta dem om Pippi inte gör som hon önskar.
Blom & Dunder-Karlsson + Efraim (Pippis Pappa)
Bovarna Blom och Dunder-Karlsson är alltid på jakt efter Pippis pengar. Inte något som bekymrar henne så mycket men de försöker gärna flera gånger. I detta paket följer även Efraim, Pippis pappa med.
Skattkista med Efraim och Herr Nilsson
Pippi och hennes pengar är givetvis en stor och viktig del av historien. Men pappa Efraim har en skatt han med. I detta paket får du skattkista, Herr Nilsson och Efraim.
Skeppet Hoppetossa
Pippis pappa Efraim har ett skepp som heter Hoppetossa. Detta skepp fungerar som ett bra och lite större tillbehör till Villa Villekulla, men även som en egen central leksak att leka runt.
Sjörövare och Rosalinda
Om du ska ha skeppet Hoppetossa behöver du såklart även en sjörövare och här följer två stycken med. Även papegojan Rosalinda följer med här.